Настани

Почитувани посетители, Ве известуваме дека поради промена на изгледот на сајтот на Македонската Алпинистичка Федерација, во моментов е објавена само кратка содржина со дел од последните активности.


Постепено ќе бидат објавувани сите содржини и ќе бидат надополнети и активностите од претходните години. За секоја дополнителна информација Ве молиме контактирајте не’ или преку нашиот официјален е-маил или преку нашиот официјален ФБ профил. Ви благодариме на разбирањето!

Найти где скачать шаблоны Joomla 3.4.